O nama

Historija

Preduzeće Biba-BiH d.o.o. osnovano je kao porodična firma 1996. godine u Tuzli čija je primarna djelatnost bila trgovina građevinskog materijala na malo. Zahvaljujući uspješnom i odgovornom poslovanju danas kod nas možete pronaći široku paletu roba, a posebno izdvajamo keramičke pločice, renomiranih talijasnkih, španskih i regionalnih proizvođača, sanitarije, kupaonički namještaj, tuš kabine i kade i svu prateću opremu za kupatila. Naš cilj je zadovoljiti potrebe i zahtjeve naših kupaca, te uz kvalitetnu i povoljnu ponudu pridobiti njihovo povjerenje. Jedan od naših osnovnih zadataka je prilagoditi usluge uvaženim kupcima  i tako osigurati razvoj i napredak preduzeća i njegovog poslovanja. Povjerenje kupca temeljimo na konkretnom poslovanju i visokoj kvaliteti proizvoda.

Poslovanje

Preduzeće posluje na vlastitom skladištu ukupne površine 6000m2 od čega je preko 1000m2 zatvorenog izložbenog prostora, a čine ga 20 stručnih i sposobnih zaposlenika koji su uvijek tu da pruže kvalitetnu uslugu. Raspolažemo vlastitim voznim parkom i za potrebe kupaca vršimo besplatnu dostavu robe. Poslovne banke koje nas podržavaju su NLB banka, Raiffeisen banka, Unicredit banka, poslovnice Tuzla. Svoju tradiciju održavamo saradnjom s kupcima koji su glavni faktor uspješnog poslovanja, te prema njihovim kritikama i zahtjevima prilagođavamo ustupnost naših usluga. Od osnivanja do danas stekli smo povjerenje domaćih i stranih dobavljača i poslovnih partnera, kako obrtnika građevinara tako i velikih domaćih i stranih preduzeća koji nam se obraćaju s povjerenjem.

 Iz godine u godinu povećavamo asortiman robe te ulažemo u osposobljavanje naših radnika. Nastojimo naše preduzeće prilagoditi što kvalitetnijim i ravnomjernijim potrebama naših kupaca i poslovnih partnera. U zadnjih nekoliko godina uspješnog poslovanja preduzeće bilježi konstantni rast. Stoga investiramo u povećanje svojih kapaciteta, u nove proizvode i nove skladišne površine, sve sa namjerom zadovoljstva sadašnjih i budućih kupaca. Spremno prihvatamo i pratimo sve promjene na tržištu, te činimo sve da našim kupcima ponudimo povoljno i kvalitetno.

Newsletter

Prvi saznajte za naše popuste!

Upišite Vaš email kako bi bili među prvima koji znaju za naše nove popuste.